Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ "ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ", ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας, το εξώφυλλο και την περίληψη του νέου βιβλίου της best seller συγγραφέως των εκδόσεων ΜΑΤΙ.

Από την Γιώτα Παπαδημακοπούλου, λοιπόν, έρχεται το νέο της βιβλίο με τίτλο, "ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ", το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με την υπογραφή των εκδόσεών μας.

Ελπίζουμε να σας αρέσει, όσο και σε μας γιατί πραγματικά, είμαστε ενθουσιασμένοι!!!


(για να μεγαλώσετε την ανάλυση του εξωφύλλου, κάντε αριστερό κλικ πάνω του)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:
"Είμαι εγωκεντρικός, κρύβομαι πίσω από άνοστα αστεία, και παράλληλα αδυνατώ να πάρω αποφάσεις. Στα είκοσι έξι χρόνια της ζωής μου, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Περισσότερο απ' όλα, όμως, που δεν υπήρξα αρκετά τολμηρός, για να διεκδικήσω το κορίτσι που αγάπησα όσο κανένα άλλο. Τον πρώτο μου έρωτα... το μοναδικό μου έρωτα... την Αλεξάνδρα... την Άλεξ μου... την καλύτερή μου φίλη.
Πάντα πίστευα πως υπήρχε χρόνος. Πως όσα λάθη κι αν έκανα, θα ερχόταν η στιγμή που, επιτέλους, θα έβρισκα το κουράγιο να της μιλήσω με ειλικρίνεια, να της εκφράσω όλα όσα ένιωθα για εκείνην. Και όμως... ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχός μας. Καμιά φορά γίνεται πολέμιος των θέλω μας, τιμωρώντας μας με τον πιο σκληρό τρόπο.
Η Αλεξάνδρα παντρεύεται! Κι έχω μόνο μία εβδομάδα... μία εβδομάδα μέσα στην οποία καλούμαι να επανεξετάσω τη ζωή μου και να αναζητήσω τα λάθη μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τα διορθώσω. Μία εβδομάδα για να καταλάβω τι πήγε στραβά. Πότε έγινα ο άντρας που είμαι σήμερα. Ο άντρας που δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελε.
Ναι... αυτή είναι η τιμωρία μου... και είναι μεγαλύτερη απ' όσο μπορώ ν' αντέξω. Γιατί, ο μεγαλύτερός μου φόβος κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα. Γιατί, μια ολόκληρη ζωή, αυτό που φοβόμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν ότι μπορεί να την έχανα... να έφευγε... να με ξέχναγε...
Με λένε Αντρέα, και αυτή είναι η ιστορία μου..."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου