Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η τοπική εφημερίδα της Πιερίας, "Πιερικοί Αντίλαλοι", έγραψαν στο φύλο της 5ης Μαρτίου 2013 για την παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεών μας, "Ξεπεσμένοι Άγγελοι", που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, 01/03/2013, στο ανανεωμένο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΜΑΤΙ στην Κατερίνη. Τους ευχαριστούμε για το πολύ όμορφο και αντιπροσωπευτικό ως προς το πνεύμα της βραδιάς κείμενο το οποίο και σας μεταφέρουμε: 


Το πρώτο της βιβλίο παρουσίασε στην Κατερίνη η Γιώτα Παπαδημακοπούλου με τίτλο "Ξεπεσμένοι Άγγελοι", των εκδόσεων "μάτι" που οργάνωσαν και μια πολύ όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου τους.

Την παρουσίαση του βιβλίου ανέλαβαν η Μαίρη Ζαπουνίδου, εκπαιδευτικός, η Μαρία Στεφάνου, συγγραφέας, ενώ στο κοινό παρουσίασε τη συγγραφέα ο Σάββας Προβατίδης, υιός του Κυριάκου Προβατίδη που ανέλαβε με επιτυχία ως φαίνεται τα ηνία των εκδόσεων "μάτι".

Η Μαρία Στεφάνου
Η συγγραφέας και προσωπική φίλη της συγγραφέως Μαρία Στεφάνου τόνισε πως το βιβλίο πραγματεύεται το δίλημμα για τις επιλογές μιας σύγχρονης κοπέλας, τονίζοντας πως οι προβληματισμοί των ηρώων του βιβλίου σίγουρα θα αγγίξουν τον αναγνώστη.

Η κ. Ζαπουνίδου
Δυο ήταν οι λόγοι όπως είπε ο κ. Μαίρη Ζαπουνίδου που την έκαναν να δεχθεί να παρουσιάσει το συγκεκριμένο βιβλίο. Αφενός ότι το βιβλίο έχει σημείο αναφοράς τον έρωτα, και αφετέρου γιατί πρόκειται για μια νέα συγγραφέα, πολλά υποσχόμενη. Πρόκειται για ένα βιβλίο που ένας ζωγράφος, είπε η κ. Ζαπουνιδου, θα είχε πλούσιο υλικό να εμπνευστεί και να δημιουργήσει διαβάζοντάς το. Είπε ακόμη πως περιλαμβάνει προσεγμένους διαλόγους, έρωτα, πάθος, τοποθεσίες, πηγές ρομαντισμού, ομορφιά, ταξίδια.

Η κ. Παπαδημακοπούλου
Παίρνοντας το λόγο η ίδια η συγγραφέας ανέφερε πως το βιβλίο πραγματεύεται τη σύγκρουση των "πρέπει" της ζωής μας και τα "θέλω" σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα ταξίδι αυτογνωσίας για την ηρωίδα του έργου προκειμένου να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει όσα της αξίζουν.

Αυτά που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους είναι αυτά που πραγματικά θέλουμε στη ζωή μας, τόνισε κλείνοντας η συγγραφέας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου.

Για να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εφημερίδας, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου